You are here:
SKU: E-04

BIOTEK Madrid

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți acest pigment maro deschis rece Madrid BIOTEK, o nuanță unică, ideală pentru sprâncenele care caută o nuanță distinctă de saten luminos, similar cu tonul smoky brown. Acest pigment se vindecă într-o culoare superbă, având o tendință rece datorită conținutului său de verde. Madrid este perfect pentru persoanele cu piele cu ton cald sau pentru corectarea sprâncenelor maronii deschise care au tendințe ușor roșiatice.

Pigmentul Madrid de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este ideal atât pentru machiaj permanent, cât și pentru microblading. Oferă o aplicare uniformă și acoperire completă, asigurând rezultate de lungă durată și stabilitate a culorii.

Caracteristici principale ale pigmentului Madrid:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia cu materii prime de calitate superioară.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Potrivit pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări nedorite ale nuanței.

Pigmentul este ambalat într-o sticlă fără aer pentru o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru detalii suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, consultați fișa tehnică BIOTEK aici. BIOTEK se angajează să ofere culori de înaltă calitate și de lungă durată, asigurând astfel cele mai bune rezultate pentru sprâncenele dvs.

Categories: