You are here:
SKU: E-43

Love

129,00 lei239,00 lei

Descoperă „Love”, o nuanță de pigment cu o culoare roz mediu care reflectă iubirea și aduce o notă caldă și vibrantă oricărui look. Această nuanță este potrivită pentru orice ocazie și poate fi purtată cu încredere indiferent de vârstă sau tonul pielii.

Pigmentul de buze „Love” de la Biotek este recunoscut pentru calitatea sa superioară și rezistența excepțională. Cu o textură ușor de lucrat, acest pigment este potrivit atât pentru machiajul permanent, cât și pentru microblading. Datorită concentrației ridicate, asigură o retenție a culorii de lungă durată, astfel încât vei avea buze perfecte pentru mai mult timp.

Toți pigmenții BIOTEK, inclusiv „Love”, sunt disponibili în recipiente de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer vă permite să utilizați produsul până la ultima picătură, evitând astfel risipa.

Pigmentul „Love” respectă cele mai înalte standarde de siguranță și este în conformitate cu regulamentele REACH și RESAP. Este un produs vegan și cruelty-free, care nu este testat pe animale.

Alege pigmentul „Love” pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală și pentru a aduce o notă romantică și vibrantă machiajului tău permanent sau microblading-ului. Cu această nuanță fermecătoare, vei emana iubire și încredere în fiecare zi!

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: