You are here:
SKU: ERE100

KIT RELIFTALIA PROFESSIONAL

Peelingurile controlate pe bază de acizi glicolic, lactic, salicilic și piruvic, cu serurile de ultimă generație pe bază de vitamina A, C, E, colagen, elastina, acid hialuronic, cu creme anti-îmbătrânire hidratante și hrănitoare.

Acest kit poate fi achizitionat doar de catre tehnicieni acreditati in urma absolvirii cursului de tehnician Reliftalia. Pentru uz personal acasa, nu se poate achizitiona acid cocktail si freeze care sunt produse exclusiv de cabinet.

Kitul contine:
1 Acid cocktail (doar pentru tehnicieni acreditati),
1 Intense peeling,
1 Freeze(doar pentru tehnicieni acreditati),
1 Extreme colagen booster,
1 Skin food,
1 Sunscreen 50+,
1 Pro make up,
1 C power cu 3x9ml fiecare capsula,
1 Skin flow.

Datorită acțiunii combinate a peelingurilor controlate pe bază de acizi glicolic, lactic, salicilic și piruvic, cu serurile de ultimă generație pe bază de vitamina A, C, E, colagen, elastina, acid hialuronic, cu creme anti-îmbătrânire hidratante și hrănitoare și prin prelucrarea manuală realizata de profesioniștii noștri, pielea va avea în sfârșit ceea ce are nevoie, o revitalizare, curatare, intinerire.
Dupa o singura procedura ne vei da dreptate!

Amintiți-vă că diferența constă în METODĂ!
RELIFTALIA, de fapt, a studiat metode specifice de lucru pentru ca dumneavoastra sa ștergeți semnele îmbătrânirii în doar câțiva pași:
FAZA 1: VERIFICAREA PIELII,
FAZA 2: CURATARE,
FAZA 3. EXFOLIERE,
FAZA 4: ACȚIUNE INTENSIVĂ,
FAZA 5: ACȚIUNE SUPLIMENTARĂ,
FAZA 6: ACȚIUNE HIDRATANTĂ ȘI HRANITOARE,
FAZA 7: PROTECȚIE,
FAZA 8: MACHIAJ.

Categories: