You are here:
SKU: E712

Kit MAESTRO

20.827,00 lei

Maestro este cel mai avansat aparat de permanent make up din lume.

În stoc

După ce inginerii, tehnicienii si designerii au cercetat, au creat si aplicat ultimele tehnologii, au testat cele mai bune materiale, au creat si au inmanat personalul nostru care au prezentat, la nivel mondial, noul echipament MAESTRO.

Lansarea celui mai solicitat echipament de Permanent Make Up a reunit toți distribuitorii Biotek din lume pentru a viziona lansarea MAESTRO din spațiu direct în inima orașului Milano.

S-ar putea să vă întrebați de ce este acest echipament cel mai bun?
Cum diferă de celelalte echipamente din piața Permanent Make Up?

Descoperim principalele caracteristici:
PERFORMANȚĂ datorită noului motor și celor două dermografe SOFT & STRONG
SILENTIOS datorită noului sistem de transmisie PDK
VIBRAȚII REDUSE datorită materialelor inovatoare utilizate
NU SE ÎNCĂLZESTE
STABIL datorită noului sistem de cartușe
USOR datorită noului afișaj color cu meniul touch screen
FASCINANT datorită designului italian
VERSATIL și potrivit pentru toate tipurile de tratament: sprâncene, ochi, buze, cicatrici, areola, vitiligo, pigmentarea scalpului, BioNeedling

MAESTRO a fost proiectat pentru a face afacerea dvs. cât mai ușoară prin introducerea a două piese cu diferite tehnologii:
Soft, ideal pentru pielea sensibilă și pentru a crea forme frumoase.
Puternic, ideal pentru toate tipurile de piele și pentru a crea efecte mai marcante, cum ar fi linii sau fire de păr.

Suprafața sa de sticlă securizată este ușor de curățat, dezinfectat și oferă și un suport magnetic care vă permite să asezati dermograful cu ușurință și fără a avea nevoie de accesorii suplimentare care vă aglomerează zona de lucru.

Biotek încearcă întotdeauna să satisfacă toate nevoile dvs., de fapt, este prima companie, singurul italian, care introduce pedala fără fir, conform protocolului de igienă. Cu MAESTRO puteți controla pornirea de la distanță wi-fi, fără obstacole, fără fire și fără a vă lua mâinile de pe dermograf.

Datorită noului sistem de siguranță triplă împotriva oricărui eventual reflux de culoare și a noii membrane de silicon de ultima generație, posibilitatea unei eventuale contaminări a fost eliminată. Modulul igienic revoluționar și unic (cartuș de unică folosință) care echipează MAESTRO este echipat cu o nouă tehnologie care inhibă vibrațiile și face munca operatorului mult mai confortabilă și precisă. Noul sistem de blocare prin insurubare LOCK-STOP permite cartușului să fie montat rapid și ușor pe dermograf, cu o etanșare absolută și cu o mai mare precizie în timpul lucrului.

Esti curios sa-l testezi?

Vino și încearcă în Showroom-ul nostru din Calea Dudesti 188, Bucuresti – Romania.

MAESTRO Cel mai bun echipament produs vreodată de Biotek.

Ce face MAESTRO să fie cea mai bună mașină din lume? Nu există nicio magie în spate, ci doar atenție persistentă la detalii. Noua ERA a machiajului permanent. Pentru cei care doresc doar ce este mai bun. MAESTRO a fost conceput pentru a vă face activitatea cât mai ușoară din punct de vedere practic.

Biotek este primul care a introdus pedala wireless, wireless în toată lumea. Un adevărat computer inteligent cu mai mult de 60 de submeniuri, afișajul color cu meniu tactil, vă permite să răsfoiți cu ușurință peste 60 de programe prestabilite din toate disciplinele: sprâncene, ochi, buze, cicatrici, areole, tricopigmentare scalp și pigmentarea vitiligo si bioneedling.
Suprafața consolei MAESTRO din sticlă temperată este ușor de curățat și dezinfectat.

MAESTRO este livrat cu două piese de mână pentru prețul unuia. Cele doua dermografe cu tehnologii diferite, sunt soluția ideală și versatilă pentru fiecare tip de tratament și dexteritate: un singur dispozitiv profesional care vă va permite să creșteți pe calea dvs. de dermopigmentare, însoțindu-vă printre diversele discipline existente, fără alte investiții. Tot ce ai nevoie este deja inclus.

Aparatele au in meniu setate programele pentru toate tehnicile PMU din gama infrumusetare si cea medicala.
Este singura consola echipata cu 2 dermografe, SOFT si STRONG care permite tehnicienilor sa acopere toate specialitatile.

Piesa de mână STRONG este o piesă de mână mai puternică, potrivită pentru a lucra pe piele și pentru a obține efecte de saturație maximă, cum ar fi liniile. Piesa de mână SOFT, pe de altă parte, este o piesă de mână mai delicată, ideală pentru lucrul pe pielea sensibilă și deosebit de delicată. Sistemul cu ac este unul special si inovativ capsulat ce nu permite dispersarea pigmentului in capsula.

Dispozitivul revolutioneaza controlul vitezei, a vibratiilor ce devin imperceptibile, mentine o putere constanta indiferent de tipul de piele, permițând efectuarea unor proceduri PMU fără probleme atat pentru un artist experimentat PMU, cât și pentru un începător. Piesele de mana sunt realizate din aluminiu anodizat pentru a asigura o greutate redusa de numai 76 grame si un grad sporit de disipare a caldurii. Revoluția reală se află în motor, chiar mai puternic, este echipat cu un sistem de amortizare dublă pentru a anula orice tip de vibrație. Mecanismul de transmisie cuprinde întregul complex al tragerii acului, etanșând și făcând mișcarea precisă și silențioasă.

Garantie 1 + 1: suntem atât de siguri de calitatea produselor noastre fabricate în Italia, încât mașinile noastre au o garanție care poate fi extinsă gratuit până la 2 ani * și garantăm un serviciu de asistență prompt în timp record.

Maestro este realizat de Biotek. Dermopigmentistii care sunt prea timizi ca să lucreze cu un Maestro pot cumpăra un ERA Lumina.

PREȚ: Maestro – cu toate taxele incluse 4.165,00 EUR

Dacă îți dorești experiența memorabilă de a lucra cu Maestro sau cu ERA Lumina, contacteaza-ne: 0040 727849 717

Categories: