You are here:
SKU: E-05

BIOTEK Ibiza

124,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Ibiza, nuanța perfectă de saten luminos pentru sprâncene naturale și elegante. Ideal pentru tenurile neutre, Ibiza echilibrează tonurile de maro deschis ale sprâncenelor, oferind o culoare subtilă și sofisticată. Cu textura sa bogată și cremoasă, acest pigment BIOTEK este o alegere de top pentru machiajul permanent și microblading, garantând o aplicare fină și o acoperire impecabilă.

Caracteristici principale:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Formulă vegană, netestată pe animale, conformă cu standardele europene și americane din domeniul cosmetic.
  • Stabilitatea culorii asigură un rezultat de lungă durată, fără schimbări ale nuanței, perfecte pentru sprâncene naturale și elegante
  • Ambalaj inovator fără aer, pentru o utilizare eficientă și minimă risipă.
  • Pigmentul Ibiza este creat în Italia, folosind materii prime de înaltă calitate, asigurând astfel securitate și satisfacție maximă pentru utilizatori.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru detalii suplimentare despre compoziție și siguranța produsului, vă invităm să consultați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: