You are here:
SKU: E-01

BIOTEK Hollywood

124,00 lei237,00 lei

Explorați pigmentul Hollywood, o nuanță distinctă de blond rece, perfectă pentru sprâncenele care caută o culoare subtilă și elegantă. Acest pigment blond rece Hollywood BIOTEK se remarcă prin tendința sa ușoară spre verde, fiind ideal pentru pielea deschisă cu subtonuri roșii sau pentru corectarea sprâncenelor blonde cu nuanțe ușor roșiatice. Este recomandat pentru toate tonurile de blond deschis și este excelent în combaterea roșeții din piele.

Pigmentul Hollywood de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este perfect adaptabil atât pentru machiaj permanent, cât și pentru microblading. Oferă o acoperire completă și uniformă, asigurând rezultate de lungă durată și fidelitate a culorii.

Caracteristici principale ale pigmentului Hollywood:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Produs integral în Italia, cu materii prime de calitate superioară.
  • Formula vegană și netestată pe animale, respectând normele europene și americane
  • Ideal pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără schimbări ale nuanței în timp.

Pigmentul este prezentat într-un ambalaj fără aer, pentru o utilizare eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Alegeți Hollywood pentru sprâncene perfecte, cu o culoare naturală și echilibrată.

Categories: