SKU: E-21

BIOTEK Green

124,00 lei237,00 lei

Explorați Green BIOTEK, un element esențial pentru orice specialist în machiaj permanent și microblading. Această nuanță de verde este excelentă pentru mixări, aducând un echilibru de culoare în procedurile de machiaj. O singură picătură de Verde, adăugată la o altă culoare a sprâncenelor, este ideală pentru corectarea nuanțelor de sprâncene virate în roșu. Culoarea Verde de la Biotek poate fi combinată cu alte nuanțe, în capsulă, pentru a crea un efect mai rece și mai natural.

Respectând normele REACH și RESAP, Pigmentul Verde de la BIOTEK asigură calitate și siguranță. Descărcați formularul de conformitate de aici.

Pigmentul este ambalat în recipiente fără aer, ceea ce permite utilizarea integrală a produsului, fără risipă. Toate culorile BIOTEK sunt produse în Italia din materii prime de înaltă calitate, sunt vegane, nu sunt testate pe animale și respectă reglementările europene și americane. Aceste culori oferă acoperire completă și sunt stabile, asigurând că nuanța rămâne consistentă și vibrantă de-a lungul timpului. Adăugați Pigmentul Verde în paleta dvs. pentru a obține corecții de culoare precise și rezultate profesionale în machiajul permanent.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: