You are here:
SKU: E-26

Fair 2

127,00 lei237,00 lei

Descoperiți pigmentul Fair 2 BIOTEK, o nuanță delicată și precisă de roz-maro, ideală pentru machiajul permanent și microblading. Fair 2 este conceput special pentru zona mamelonului și a areolei, fiind o culoare foarte deschisă a pielii cu o ușoară tendință de roz închis.

Acest pigment este perfect pentru dermopigmentare paramedicală sau pentru camuflaje în proceduri de PMU și Microblading.

Toți pigmenții BIOTEK, inclusiv Fair 2, sunt disponibili în variante de 7 ml și 18 ml. Ambalajul lor practic fără aer permite utilizarea completă a produsului, fără risipă, oferind astfel eficiență și valoare maximă pentru fiecare utilizare.

Produs integral în Italia cu materii prime de înaltă calitate, Fair 2 este vegan și netestat pe animale. Acest pigment este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind stabilitate a culorii fără modificări nedorite.

Alegerea pigmentului Fair 2 de la BIOTEK pentru procedurile estetice și reconstructive este o garanție a calității, asigurând o integrare perfectă cu tonurile naturale ale pielii și necesitățile specifice de camuflaj.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: