You are here:
SKU: E436-P

DERMOGRAF INGOT

5.039,00 lei

Ingot este cel mai mic, usor, delicat, dermograf în prezent în producție. diametru: 20mm – lungime: 99mm – greutate: 59,6 gr . Poti lucra toata ziua fara a obosi mana.

În stoc

INGOT.  Dermograful profesional pentru dermopigmentisti si tatuatori. Poate fi conectat la orice aparat PMU sau de tatuator ce are alimentarea de la 5,2 la 7 VDC. Ingot este echipat cu o tehnologie exclusivă brevetată de BIOTEK care permite acului dvs. să comunice cu dermograful. Garanteaza o stabilitate și fluiditate nemaivăzute până acum. Acul nu vibrează! Va fi o joaca de copil să realizati fire foarte subțiri. Precis și delicat, este instrumentul perfect pentru efectuarea de tratamente de extremă precizie pe față. Noile ace Ingot sunt echipate cu o membrană specială ce asigură vibrații minime și mai presus de toate: zero traume! Mărimea contează! Ingot este cel mai mic și mai la îndemână dermograf în prezent în producție. diametru: 20mm – lungime: 99mm – greutate: 59,6 gr . Puteți lucra toată ziua, fără efort. Alegeți cursa pe care o preferați. INGOT este disponibil în două versiuni: cursa 3.2 și cursa 3.8 . O lovitură mai scurtă înseamnă o penetrare mai moale. O lovitură mai lungă vă va oferi o penetrare mai puternică.

Intre 5.700 si 8.200 impunsaturi. Ce mai astepti? îmbunătățiți-vă performanța, treceți la INGOT! Dermograf produs integral în ITALIA și cu marcajul CE. ATENŢIE: – Ingot este compatibil numai cu cartușele originale Ingot. – Ingot Pen poate fi conectat la diferite surse de alimentare, dar este necesar să verificați dacă acestea indeplinesc caracteristicile tehnice necesare pentru a opera dermograful fără a-l deteriora. O consolă prea puternică ar putea deteriora permanent motorul stiloului. Dacă nu aveți o consolă, profitați de oferta BUNDLE lingou + consolă B4U la un preț redus de 1590 RON. – Parametrii ideali pentru utilizarea corectă a INGOT sunt de la 5,2 la 7 volți. Produsul include: – dermograf – cablu de conectare la consolă (jack 3.5 – RCA) – Un an de garanție Nu este inclusa:- alimentare electrică – pedala – cablu de alimentare pentru consolă

Categories: