You are here:
SKU: E15-40A

Deep Ocean

137,00 lei247,00 lei

Descoperiți pigmentul Deep Ocean, un albastru intens, ideal pentru crearea unui eyeliner grafic sau umbrit. Acest pigment vibrant este excelent pentru tehnici de shading sau pixelare pe pleoape, oferind un impact vizual puternic și o culoare profundă. Deep Ocean de la BIOTEK este alegerea perfectă pentru cei care doresc să adauge o notă de dramatism și profunzime machiajului ochilor.

Ambalajul lor practic fără aer asigură utilizarea integrală a produsului, fără risipă. Aceasta înseamnă valoare maximă și eficiență în utilizarea fiecărui pigment.

Conform cu standardele REACH și RESAP, pigmentul Deep Ocean este produs în Italia, utilizând materii prime de înaltă calitate. Este vegan și netestat pe animale, respectând astfel reglementările europene și americane. Acest pigment este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Deep Ocean de la BIOTEK pentru machiajul ochilor este o garanție a calității și a rezultatelor impresionante, aducând o notă de eleganță și intensitate fiecărui look.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: