You are here:
SKU: CD01

CURS COMPLET ACREDITAT DERMOPIGMENTARE COD COR 514210

11.000,00 lei

Garantam cel mai complex si complet curs de microdermopigmentare cu aparat PMU inclus si iti oferim toate cunostintele teoretice si practice necesare pentru a deveni un profesionist fara cusur.

În stoc

Curs complet acreditat dermopigmentare✅. Este cel mai complex si complet curs de microdermopigmentare care iti ofera toate cunostintele teoretice si practice de care ai nevoie pentru a deveni un profesionist fara cusur. In CURSUL DE DERMOPIGMENTARE iti oferim : Tehnici de lucru pentru, Micropigmentare sprancene , Fir cu Fir, Fir cu Fir & Pudrare, Pudrare usoara, Pudrare intensa. Micropigmentare buze, Contur / Contur si umplere / Umplere totala, Micropigmentare pleoape, Indesire gene / Eyeliner. Cursul se va desfasura pe durata a doua saptamani si costul este de 11000 RON. ENAcademy pune la dispoziţia studentului său: Cea mai superioara metoda de predare Biotek 35 de ani de experienta.Aparat pmu. Manualul Biotek în forma tipărită, Norme de igiena si sterilizare, Pregatirea cabinetului si a postului de lucru (igiena, atmosfera). Abordarea clientului și consilierea în ceea ce privește forma, culoarea și tehnica aleasă pentru procedura PMU. Tehnici avansate de masurare a sprâncenelor, care elimină 100 % riscul de a face greșeli. Noţiuni de pigmentologie vitale pentru a evita modificarea nenaturala a pigmentului introdus în piele. Tehnici de corectare pentru forme gresite si culori nenaturale. Exercitii si desene tehnice. Lista medicamentelor contraindicate inainte si dupa proceduri. Limitări de procedură și restricții. Cartela – tabelul – parametri de calcul pentru identificarea fototipului clientului, conform scala lui fitzpatrick. Aparatele de micropigmentare şi accesoriile necesare, Fisa consimtamant client, Recomandari dupa PMU & MB. Practica pe piele inerta – toate tehnicile. Sustinere online nelimitata. Practica pe modele sub indrumarea si supravegherea apropiata a antrenorului. Tipsuri adunate de Master Teacher Eliza Nae in 24 ani de experienta in domeniul beauty si 17 ani in micropigmentare. IMPORTANT : fiecare student va beneficia de PROPRIILE MODELE, nefiind nevoit sa le imparta cu ceilalti studenti.

Cursul se finalizează cu înmanarea Certificatului Internaţional Biotek si Eliza Nae Academy . Competente si deprinderi: Nu este cazul. Actele necesare inceperii cursului sunt: Copie CI, Copie certificat de nastere, Copie certificat casatorie (daca este cazul), Copie dupa ultima unitate de invatamant absolvita, Adeverinta medicala din care sa rezulte clinic sanatos pentru inceperea cursului si apt din punct de vedere psihologic sa urmeze programul de formare si educatie profesionala. Aviz psihologic din care sa rezulte, apt din punct de vedere psihologic pentru C. Rezervarea locului la curs este garantat de achitarea avansului minim de 3000 RON. Plata poate fi efectuată online, transfer bancar ori la sediul Academiei. Diferența de plata se achita in prima zi de curs. Toate materialele și produsele sunt asigurate de Academie. Contactează-ne pentru a afla data stabilita. DATE CONTACT: E-mail: el*************@ya***.com, Telefon: 0040 727 849 717 sau 0040 722 357 156. Eliza Nae Academy detine autorizarea pentru: CALIFICAREA DE DERMOPIGMENTIST emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu care vei putea practica legal meseria, pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Suntem acreditati si certificati: CENTRU AUTORIZAT BIOTEK INTERNATIONAL in PMU si MICROBLADING, UNIC IN ROMANIA.