You are here:
SKU: E15-64A

Cosmopolitan

179,00 lei

În stoc

Descoperiți pigmentul Cosmopolitan, recomandat pentru nuanțe de extra dark brown/almost black. Acest pigment este special conceput pentru machiaj semipermanent de sprâncene, fiind ideal pentru tehnici de pixelare, pudrare intensă, pudrare soft și cashmere. Cosmopolitan se distinge printr-o retenție excepțională în piele chiar de la prima aplicare, menținându-se vizibil și consistent chiar și pe parcursul procesului de vindecare. Cu o consistență lichidă dar stabilă, este extrem de ușor de implantat, ceea ce reduce timpul necesar de lucru.

Capsula de 18 ml, airless, a pigmentului Cosmopolitan asigură utilizarea eficientă până la ultima picătură, maximizând astfel valoarea produsului. Perfect pentru obținerea unor efecte de pixel, pudrare și cashmere, Cosmopolitan garantează o vindecare fără modificări de culoare, conform normelor REACH și RESAP.

Nuanțele Cosmopolitan sunt neutre și perfect echilibrate pentru a garanta rezultate stabile și vindecate, fără tonuri roșii sau gri nedorite. Nu este nevoie să amestecați mai multe culori sau să adăugați modificatori de culoare. Acest pigment poate fi folosit în straturi cu diferite nuanțe pentru a crea efecte variate. Linia Rapid Shading, la fel ca linia sprâncenelor Biotek More Than Ever, este 100% anorganică, garantând astfel calitatea și puritatea pigmentului.

 

Dacă vrei să afli cum să faci tehnica Pixel Perfect folosind noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Cosmopolitan de la BIOTEK este alegerea perfectă pentru cei care caută sprâncene bogate și definite.

Categories: