You are here:
SKU: ERE110

CELULAR PEELING

299,00 lei

Crestere a activitatii fibroblastelor si a productiei de colagen si elastina. Pielea apare mai luminoasa si hidratata. Refacerea celulară si îmbunătățirea texturii pielii.

În stoc

Gel exfoliant delicat pentru fata.

Compozitie:

ACID GLICOLIC. Greutatea sa moleculară mică favorizează absorbția sa în stratul cornos. Activitatea sa este legată de capacitatea de a reduce forțele de coeziune dintre corneocite prin acțiune directă asupra desmozomilor. Exfolierea stratului superior al epidermei si cresterea consecutiva a vitezei de turnover celular, produce o crestere a activitatii fibroblastelor si a productiei de colagen si elastina.

ACID LACTIC. Acidul lactic este un acid organic aparținând categoriei de acid alfa hidroxi. Acidul lactic are proprietăți de exfoliere a pielii, de reglator al pH-ului și de condiționare a pielii. Dupa tratamentul de exfoliere a pielii se accelereaza turnover-ul celular si se stimuleaza sinteza glucozaminoglicanilor, rezultand ca pielea apare mai luminoasa si hidratata.

VITAMINA E. Actiune antioxidanta, actioneaza direct asupra radicalilor liberi prin inhibarea formarii acizilor grasi si liberi. Descriere Exfoliant delicat potrivit pentru toate tipurile de piele. Promovează refacerea celulară prin îmbunătățirea texturii pielii și a luminozității acesteia. 50 ml Utilizare : dimineata si seara. După curățare, aplicați peeling celular ca prim pas al îngrijirii zilnice a pielii. Masați produsul în piele și lăsați-l să acționeze 3-5 minute înainte de a-l îndepărta.

Categories: