You are here:
SKU: E-20

Bright Red

129,00 lei239,00 lei

Cu Pigmentul Bright Red Biotek, aduceți o nouă dimensiune de strălucire și vitalitate machiajului dumneavoastră permanent. Această nuanță vibrantă de roșu este un amestecător perfect. Bright Red poate fi folosit pentru a intensifica o altă culoare de buze, prin adăugarea câtorva picături în capsulă, sau pentru camuflarea imperfecțiunilor și a petelor albe pe buze. Acest pigment corectează ușor virările în verde, neutralizând impactul pielii decolorate și presiunii excesive în timpul procedurilor de buze.

Fiecare pigment Biotek, inclusiv Bright Red, disponibil în dimensiuni de 7 ml și 18 ml, ambalate în sticle fără aer pentru a maximiza utilizarea. Acești pigmenți sunt vegani și nu sunt testați pe animale, respectând strictele reglementări europene și americane. Descărcați formularul de conformitate REACH și RESAP de aici.

Ideal pentru profesioniștii în machiaj permanent și microblading, Pigmentul Bright Red de la Biotek oferă acoperire completă și stabilitate cromatică, garantând că nuanța rămâne vibrantă și consistentă de-a lungul timpului. Transformați fiecare aplicare într-o capodoperă cu acest pigment roșu strălucitor, organic și de înaltă calitate de la Biotek.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Categories: