You are here:
SKU: E-13

BIOTEK Bora Bora

124,00 lei237,00 lei

Explorați pigmentul Bora Bora, un maro extrem, închis și rece, esențial pentru tatuajul și microbladingul de sprâncene. Acest pigment maro închis Bora Bora BIOTEK se remarcă prin tendința sa ușor rece, datorată conținutului mai ridicat de verde. Este perfect pentru lucrul pe piele cu tonuri calde sau pentru corectarea sprâncenelor cu tonuri ușor roșiatice. Acest maro negru bogat și profund, cu o nuanță distinctă de negru, satisface chiar și cei mai exigenți clienți, oferind sprâncene vizibile și remarcabile.

Pigmentul Bora Bora de la BIOTEK, cu textura sa bogată și cremoasă, este ideal atât pentru machiaj permanent, cât și pentru microblading. Oferă acoperire completă și o stabilitate a culorii de invidiat.

Caracteristici principale ale pigmentului Bora Bora:

  • Disponibil în două mărimi: 7 ml pentru uz personal și 18 ml pentru profesioniști.
  • Fabricat în Italia, cu materii prime de înaltă calitate.
  • Vegan și netestat pe animale, respectând normele europene și americane.
  • Potrivit pentru machiaj permanent și microblading.
  • Acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Pigmentul este ambalat într-o sticlă fără aer, asigurând utilizarea eficientă și minimă risipă.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să cumperi noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici. Bora Bora de la BIOTEK este alegerea ideală pentru sprâncenele care doresc să iasă în evidență.

Categories: