You are here:
SKU: E15-38A

Blue Sky

137,00 lei247,00 lei

Descoperiți pigmentul Blue Sky, un albastru deschis rece, perfect pentru crearea unui eyeliner grafic sau unui eyeliner umbrit. Această culoare superbă are un indice de saturație medie și oferă rezultate excelente atunci când este utilizată în tehnici de shading sau butterfly pe pleoape. Acest pigment Blue Sky BIOTEK pentru eyeliner este ideal pentru a adăuga un strop de culoare și sofisticare machiajului ochilor.

Ambalajul lor practic fără aer permite utilizarea produsului până la ultima picătură, fără risipă. Aceasta asigură o valoare maximă și eficiență în utilizarea pigmentului.

Conform cu standardele REACH și RESAP, acest pigment Blue Sky BIOTEK pentru eyeliner este produs în Italia, folosind materii prime de înaltă calitate. Este vegan și netestat pe animale, respectând reglementările europene și americane. Acest pigment este potrivit pentru machiaj permanent și microblading, oferind acoperire completă și stabilitate a culorii, fără modificări ale nuanței.

Alegerea pigmentului Blue Sky de la BIOTEK pentru machiajul ochilor este o garanție a calității și a rezultatelor impresionante, aducând o notă de eleganță și culoare fiecărui look.

Dacă încă nu te-ai hotărât de ce să folosești noii pigmenți BIOTEK, te invităm să citești acest articol. De asemenea, te așteptăm să descoperi lumea și experiența Biotek, alături de artistul PMU Eliza Nae, urmărindu-ne aici!

Pentru informații suplimentare despre compoziția și siguranța produsului, accesați fișa tehnică BIOTEK aici.

Categories: