You are here:
SKU: AG2

Anestezic gel Tattoo Soothe

Prețul inițial a fost: 197,00 lei.Prețul curent este: 179,00 lei.

Activează rapid pentru urmatoarele practici: permanent make up (machiaj semipermanent), microblading, tatuaje.

Stoc epuizat

Gel Anestezic tattoo soothe cu lidocaina 5%.
Achizitionati gel anestezic de 30 ml cu actiune rapida, cu o concentraţie 5% lidocaina, 2% tetracaina si 0,02% epinefrina. Pentru tatuaje, micropigmentari, dermopigmentari si multe alte proceduri.
Activează rapid si funcționeaza si pentru urmatoarele practici: permanent make up (machiaj semipermanent), microblading, tatuaje.

Gelul anestezic Tattoo Soothe este utilizat in timpul unei proceduri pentru a ajuta la ameliorarea durerii, umflaturilor si sangerarii. Clientii simt mai putina durere, artistii pot obtine o mai mare claritate si pot lucra mai mult cu mai putina miscare.

Formula de gel are un efect de amortire mai rapid decat majoritatea celorlalti agenti de amortire. Asadar, daca aveti nevoie de un produs pe care sa va puteti baza pentru a va mentine clientii intr-o stare mai confortabila, Gelul Anestezic Topic Tattoo Soothe este solutia. Poate fi folosit pentru arta corporala si proceduri de tatuaje cosmetice.

Cum se utilizeaza gelul anestezic Tattoo Soothe:

Dupa cateva treceri initiale, asezati un strat subtire de gel anestezic Tattoo Soothe pe zona pe care se lucreaza si asteptati aproximativ 2-3 minute. Pe masura ce continuati sa lucrati, repetati procesul, la cererea clientului.

 
Acest produs este exceptat de la retur, potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Potrivit Art.16 – Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele: – furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena.

Categories: