You are here:
SKU: ERE102

ACID COCKTAIL

587,00 lei

Cocktailul de acizi la  50ml cu PH 2, produce o crestere a activitatii fibroblastelor si a productiei de colagen si elastina.

În stoc

Cocktail de acizi la  50ml cu PH 2 – ACTIVE 23,5%. Amestec de 20% acizi. DOAR PENTRU UZ PROFESIONAL! Pentru tratamentul ridurilor mici și al îmbătrânirii pielii. Aplicați pe zona localizată și lăsați să acționeze câteva minute.

Compozitie : ACID GLICOLIC. Greutatea sa moleculară redusă favorizează absorbția sa în stratul cornos. Activitatea sa este legată de capacitatea de a reduce forțele de coeziune dintre corneocite prin acțiune directă asupra desmozomilor. Exfolierea stratului superior al epidermei si cresterea consecutiva a vitezei de turnover celular, produce o crestere a activitatii fibroblastelor si a productiei de colagen si elastina. ACID PIRUVIC: Activitatea sa puternică keratolitică scade aderența dintre corneocite și subțiază stratul cornos. Are actiune sebostatica si reduce grasimea epidermei datorita lipofilitatii sale. Patrunde adanc in folicul unde exercita activitate bacteriostatica si comedolitica, facilitand golirea chisturilor si microchisturilor. ACID SALICILIC: Acidul salicilic  determina descuamare controlata cu activarea consecutiva a reinnoirii epidermei . Are o puternică acțiune comedolitică, bactericidă și sebum-regulatoare. Este deosebit de potrivit pentru tratamentul tenului gras. AXELOGLYCINA: Azeloglicina® (derivată din acidul azelaic) poate fi folosită ca sebum normalizator, de iluminat, hidratant-elasticizant; este indicat pentru ten gras, seboreic, impur, deshidratat sau piele cu pete melanice . EXTRACT DE RUSCUS: Extractul are proprietati trofice si protectoare la nivelul vaselor de sange, regleaza tonusul vascular si stabilizeaza permeabilitatea capilara, eficiente în îmbunătățirea aspectului pielii afectate, sunt deci folosite in tratamentele cosmetice pentru pielea sensibila si fragila.

Categories: